Av. Cansu Samancıoğlu @CansuSmncglu Evlenmek 1 dakika, boşanmak 5 yıl arkadaşlar. 11:17 22 Eki 20 saatinde Twitter for iPhone 36 Retweet 8 Alıntı Tweetler 1.380 Beğeni 27 go Avukat Ergün KAZANIR @a... . 1 gün @CansuSmncglu adlı kişiye yanıt olarak Evlenmek 100 bin, boşanmak 15 bin. 40 145 2.532
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da paylaşılan bir mesaj görülüyor. Mesaj, Avukat Cansu Samancıoğlu tarafından paylaşılmış ve "Evlenmek 1 dakika, boşanmak 5 yıl arkadaşlar." şeklindedir. Bu, evliliğin kısa sürmesi ve boşanmanın ise uzun bir süreç olması anlamında bir ironi içeren bir espridir.
Daha sonra, Avukat Ergün Kazanır isimli bir kullanıcı, bu mesajı cevaplamış ve "Evlenmek 100 bin, boşanmak 15 bin." demiştir. Bu yanıt, evliliğin maliyetini ve boşanmanın maliyetini vurgulayarak mesajın altını çiziyor. Aslında evlenmenin ve boşanmanın maliyetinin orantısız olduğunu ve evliliğin kısa olması kadar maliyetinin de düşük olmadığını, boşanmanın maliyetinin ise yüksek olduğunu eleştiren bir espridir.
Özetle, mesaj evliliğin geçiciliği ve boşanmanın maliyetliliği arasında bir ironik ilişki kurmaktadır.