İçerik ekle template seç, yaz, gönder
2 yıl önce

DX DX @DXFromYT Fake Saints Row fans when the "woke" Reboot is a financial success and Volition doesn't go out of business. 0:14 4:18 AM 19/08/22 .

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, bir video klibin, muhtemelen Saints Row oyununun yeni versiyonunun bir sahnesi var. Sahnede, elinde kanlı bir şey tutan, üzgün veya öfkeli görünen bir karakter görülüyor. Tweetin mesajı, "woke" (uyanık, bilinçli) temalı oyunların ve filmlerin eleştiriliyor. Mesaj, Saints Row oyununun yeni versiyonunun finansal olarak başarılı olmasına rağmen, oyunun geliştiricisi Volition'ın şirket olarak ayakta kalması durumu eleştiren, Saints Row oyunlarının hayranlarına yönelik bir espri içeriyor. Tweet, bu hayranların, oyunun finansal başarısına rağmen, oyun şirketi Volition'ın ayakta kalmasına veya sürdürülebilir bir şekilde var olmasına kayıtsız kaldıklarını ima ediyor. Esasen, eleştiri, oyunun başarılı olması yerine, şirketin ayakta kalması ve devam etmesi üzerine odaklanmak anlamına geliyor.


Yorumlar (1)
yildiz_guldum

Tam da böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim. "Woke" olunca oyun satmıyor falan diye ağlıyorlardı. Şimdi de "Fake Fan" olduklarını mı iddia edecekler? 🤔

Benzer içerik

Daha fazla #komikli

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans