kadıköy boğası teknede altına sıçıyor yalcdb
Videoda söylenenler
Hayır, adıma sıçtım. Yok, şimdi tuvalete geçelim. Değil mi? Tuvalete geçelim, hadi. Kapı koy. Adıma sıçtım ya. Ben ne yapacağım şimdi, nasıl yıkayacağım? Tamam, şimdi yıkayacağım. El yıkıyor ya. Ya bak, el yıkıyor. Ya nasıl yıkayacağım, nasıl? Klozet var. Onu nasıl yıkayacağım, olmaz ki. Ya burada yıkayamam ki. Çok yedim ya. Geri dönelim. Döneceğiz. Nasıl yıkayacağım ben? Tabii ki seni halledecektik ya. Don mu lazım? Don alırız. Sen çıkartamam ki burada. Çok yedim ya. O yemekle alakası, o suyurken altına yaptın. Çok yedim. Çok yedim ya.
Videodaki yazılar
ciddi mi?
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, bir teknenin üzerinde yan yana oturan iki adam görünüyor. İkisi de sarı ve lacivert renklerdeki Fenerbahçe Spor Kulübü formalarını giyiyor. Arka planda masmavi bir deniz, güneşli bir hava ve uzakta bir köprü ile kıyı şeridi yer alıyor.
**Espri şudur:**
Fotoğraftaki adamın yüz ifadesi ve elindeki bir şeyle (muhtemelen bir içecek veya yiyecek) uğraşırken takındığı ciddi tavır, yanındaki arkadaşının ona bakışıyla tezat oluşturuyor. Espri, genellikle "Hayatın zorlukları karşısında aşırı ciddi duran biri ile ona şaşkınlıkla bakan arkadaşı" teması üzerine kuruludur. Ayrıca, taraftar grupları arasında bu tarz videolar genellikle "maç sonu dertleşmesi" veya "birbirine takılma" anlarını mizahi bir dille anlatmak için kullanılır.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir teknede oturan iki kişi arasında geçen, birinin altına kaçırdığına dair iddiayı içeren absürt ve komik bir diyalog görülmektedir. Kişilerden biri temizlik yapma zorluğu ve durumu nasıl çözeceği üzerine şaşkınlık ve panik içeren ifadeler kullanmaktadır.