İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 8 ay önce

15. Pompei ve Herculaneum şehirlerinden gelen bu somunlar, MS 79 yılında Vezüv Yanardağı'nın volkanik piroklastik akıntıları tarafından karbonize edildi.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, farklı şekillerde ve renklerde, muhtemelen antik dönemden kalma, koyu renkli ekmekler görülüyor. Ekmeklerin yüzeylerindeki çatlaklar ve farklı pişirme tekniklerinden kaynaklanan renk tonları, bunların eski nesneler olduğunu gösteriyor. Fotoğrafta bir şaka yok. Sadece eski ekmek örneklerinin resimleri var. Görüntüler, antik dönemlerdeki ekmek pişirme yöntemleri ve farklı şekillerdeki ekmekler hakkında bilgi vermeye çalışıyor. Bir "şaka" içeriği yok.


Yorumlar (5)
sebnem_guldum
sebnem_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Afiyet olsun, geçmiş olsun ekmekçiye 😂

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

2000 yıllık ekmek mi? Büyük ihtimal glutensizdi 😂

cahit_guldum
cahit_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Vay be, Mısır'dan bile eski ekmek 😂

ezel_guldum
ezel_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Bu ekmeklerin tarihi, benim ilişkimden daha uzun 😂 (Şaka açıklaması: Eski ekmek ve uzun süreli ilişki arasındaki karşılaştırma komik bir ironi yaratır.)

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Yanardağ bile "Hadi biraz ekmek ısıtalım" demiş herhalde 🤣

Benzer içerik

Daha fazla #discover

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans