barçalı suriyeli ölürüm türkiyem 3315/5500 videolararsivi
Videoda söylenenler
Evet burada ufaktan da tabi ticaret de başlamış yani. Bu kadar seviyor musun? Seviyorum. Ben en teminisi bütün amcalarım. Canım Türkiye. Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan üstümüze ne ist ek etmesin. Babamız o, adamımız o. Bizim babamız, dedemiz o. Allah iyiliğinizi versin. Sence Türkiye'dekiler buraya geri gelir mi? İnşallah gelir. Hepsi de gelecekler. Hepsi de. Allah kıyırlıktan getirsin. Çok iyi oldu. Çok iyi oldu. İyi oldu. İyi oldu.
Videodaki yazılar
HALEP
ufaktan da
YouTube / ademmetan
de başlamış
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, elinde bir mikrofon tutan ve birine bir şeyler anlattığını gösteren bir adam görülüyor. Arka planda bir sokak sahnesi, bir araç ve diğer insanlar yer alıyor.
**Espri Şudur:**
Fotoğrafta adamın üzerinde "tabii ticaret" yazıyor. Buradaki espri, kelime oyunu üzerine kurulu. "Tabii" kelimesi hem "doğal/kendiliğinden" anlamına geliyor hem de "evet/kesinlikle" anlamında kullanılan bir onay ifadesidir.
Muhtemelen videoda adam, ticaretin çok doğal veya basit olduğunu iddia ederken veya birine "tabii ki ticaret yapıyoruz" derken bu kelime üzerinden bir şaka yapılıyor. Yani hem ticaretin doğallığına hem de bir durumun doğruluğuna aynı anda vurgu yapan bir kelime oyunu söz konusu.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir muhabir, Halep'te sokak röportajı yapmaktadır. Röportaj sırasında arkada bir adamın elinde sopa ve davul ile neşeli bir şekilde hareket ettiği görülmektedir.