Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
Girls kiss other girls. No one bats an eye. When I kiss my homies tonight, that's higher. That's higher than he calls me bad.
Videodaki yazılar
Boys be like “I’m fighting demons” and the whole time it’s bisexuality
@kethaminedd
#fyp #dues #funny
@coreymikray
#smoothMilkNitroPepper #joker #batman #society
girls kiss other girls, and no one bats an eye. when I kiss my homies tonight, that's higher. That's higher than he calls me bad.
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, üzerinde İngilizce bir yazı bulunan bir sosyal medya videosu görülüyor. Videoda genç bir kadın var ve ekranda "Çocuklar şöyle diyor: 'İçimdeki iblislerle savaşıyorum' ama aslında tüm süre boyunca sadece biseksüellikten bahsediyorlar" şeklinde bir yazı yazıyor.
Espriyi şu şekilde açıklayabilirim:
Bu bir "meme" yani internet esprisi. Espri, bazı genç erkeklerin duygusal karmaşalarını, içsel çatışmalarını veya cinsel yönelimlerini çok dramatik ve ağır bir dille, sanki çok büyük bir ruhsal savaş veriyormuş gibi ("içimdeki iblislerle savaşıyorum" ifadesini kullanarak) anlatmalarıyla dalga geçiyor.
Yazı, bu kişilerin aslında çok derin ve karanlık bir psikolojik sorun yaşadığını değil, sadece cinsel yönelimleri konusundaki kafa karışıklıklarını aşırı dramatik bir dille ifade ettiklerini iddia ederek onlarla eğleniyor. Yani "havalı görünmeye çalışırken aslında sadece basit bir durumdan bahsediyorlar" diyerek durumun abartılmasıyla dalga geçiyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kişi, erkeklerin 'içindeki iblislerle savaştığını' söyleyerek aslında sadece biseksüel olduklarını iddia ediyor. Ardından Joker makyajı yaparak, arkadaşlarıyla öpüştüğünde bunun kendisinin 'kötü' olarak adlandırılmasından daha üstün bir seviye olduğunu söyleyerek durumu mizahi bir şekilde abartıyor.