not the other person screaming 💀💀
Videoda söylenenler
Would any of you scream as loud as you can for $20? It would have to be as loud as you can though. I can't do it, they're right there. Would either of you guys scream as loud as you could for $20 right now? $20. Yeah. Do I get the 20 up front? It's right here, but it would have to be as loud as you can If it's not loud enough the first time, you gotta do it again. Can I? I don't care. Can I hold onto this? We can both hold onto it while you do it. Ah! Let's go, bro. Good shit. Uh-oh, uh-oh. Record security, record security. Follow so you don't miss a video.
Videodaki yazılar
TikTok
@camhazelton
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta bir marketin kozmetik reyonunda bir grup genç kadın, arkası dönük duran bir gençle konuşuyor. Genç kadınlar şaşkın ve hafifçe gülümseyen yüz ifadeleriyle adama bakarken, adamın bacaklarında garip bir hareketlilik olduğu görülüyor.
**Espri Şudur:**
Görüntüde adamın bacakları sanki çok hızlı hareket ediyormuş veya bir tür "glitch" (teknik hata) oluşmuş gibi bulanık görünüyor. Espri, adamın aslında orada durduğu halde bacaklarının sanki bir video oyununda hata vermiş gibi ya da çok hızlı bir şekilde titriyormuş/hareket ediyormuş gibi görünmesinden kaynaklanıyor. Yani görsel bir illüzyon veya kurgu içeren bir "komik hata" durumu söz konusu.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bir grup genç, bir mağaza içinde 20 dolar karşılığında en yüksek sesle bağırma üzerine iddiaya giriyor. Videonun komikliği, bir kişinin bu teklifi kabul edip gerçekten çok yüksek sesle bağırması ve diğerlerinin buna verdiği şaşkın tepkiden kaynaklanıyor.