gülmekten ölcemm DHSWODJKQBCX
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir adam bir masada oturmuş, önünde de yemek var. Arkada market ve sokak manzarası görünüyor.
Fotoğraftaki metin, ilk buluşmada yaşanan bir olayı anlatıyor. Espri, metnin son kısmında yer alıyor. Metnin tamamı şöyle:
"Kız ilk buluşmada 17 pro maxi çıkarıp boyum kadar tırnaklarıyla ekrana çat çat basarak rabişş kişisini arayıp hadi gel yemeye gidiyoruz deyince nenemden çaldığım umre parasına attığım bakış"
Espri şu şekilde: Adam, ilk buluşmada kız arkadaşının telefonunu alıp birini arıyor ve ardından yemeğe gitmeyi teklif ediyor. Bu durum karşısında adamın, anneannesinden gizlice aldığı umre parasını bu beklenmedik harcama için kullanmak zorunda kalacağını düşünerek verdiği tepki komik bulunuyor. Yani, umre parası gibi kutsal bir paranın, ilk buluşmanın getirdiği ani bir masraf için harcanması üzerine adamın yaşadığı durumu mizahi bir dille anlatıyor.