kadir hoca celal şengör boş konuşuyor videolarsivi
Videoda söylenenler
Ya bilim adamları çoğu dedim boş konuş. Doğru. En son ben bu Celal Şengör dayı yok mu? O bir video sana da geldi. Short video sana. 60 milyon yıl evvel bir deprem olmuş. Öyle bir deprem olmuş ki dinozorların bacakları karnına geç miş. Darbeden. Ya dedim amana koyim orada olsan o kadar net göremezsin ya. 60 milyon yıl evvel deprem olmuş dinozorların ayakları karn ına geçmiş. At titreşim. Yalan değilse götüm olur.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, üzerinde kamuflaj desenli bir tişört bulunan, kısa saçlı ve sakallı orta yaşlı bir adam bir podcast veya radyo stüdyosunda oturuyor. Önünde profesyonel bir mikrofon var ve bir şeyler anlatırken konuşuyor.
**Espri Şudur:**
Fotoğraftaki adamın üzerindeki kamuflaj desenli tişörtle, arkadaki dekorasyonda bulunan "Truva Atı" figürü birleştirildiğinde ortaya bir kelime oyunu çıkıyor.
Adam hem "kamuflaj" giyiyor (yani saklanmaya çalışıyor) hem de arkasında bir "Truva Atı" var. Bu durum, **"Truva Atı taktiği yaparken bile fark edilmemeye çalışmak"** veya **"Gizlice içeri girip herkesi şaşırtmak ama bunu yaparken bile gizlenmek"** gibi ironik bir durumu simgeliyor. Yani adam aslında "gizleniyor" ama arkasındaki devasa Truva Atı sayesinde bu gizlenme çabası oldukça komik ve absürt görünüyor.