İçerik ekle template seç, yaz, gönder
2 yıl önce

Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.

Videoda söylenenler

Şimdi ben günlük 16-17 tane biri içiyor. Bir tane bir ay tekiz 70 milyon olur. Ben şimdi nasıl karnımı doyuracağım? Ben şimdi kim bana alkol verse ben oyumu ona vereceğim. Günde 16-17 bira içersen IMF bile sana yardım etmez. Cennet Mahallesi Muharrem Gençali. Abi Snapchat filtresi gibi.

Videodaki yazılar

Devamı YouTube Kanalında

Kapak görseli açıklaması

Resimde, bir walrus (mors) ve bir kişinin video çekimi görülüyor. Morsun yanında, birisinin elinde minik bir trompet var. İnsan, bir haber kanalında veya YouTube'da canlı yayın yapıyormuş gibi görünüyor. Video muhtemelen bir sosyal medya şakası. Walrus'un yanında bulunan trompet, şakanın ana unsuru. Morsun bu şekilde trompetle ilişkilendirilmesi, hayvanın ilginç ve beklenmedik bir şekilde canlandırılması ve "anlamsız/absürt" bir görüntü oluşturması ile komik bir durum yaratıyor. Başka bir deyişle, görsel bir zıtlık, tuhaflık ve beklenmedik birleşme ile şaka yapılıyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Video, bir adamın alkol tüketimi ve ekonomik zorluklar üzerine yaptığı konuşmayı, yanındaki ekranda bir filin bira içtiği mizahi bir görselle birleştiriyor. Esprinin kaynağı, adamın ciddi bir şekilde alkol bağımlılığı ve maliyetinden bahsederken, görselde bir filin bu durumu absürt bir şekilde temsil etmesidir.


Yorumlar (4)
bahar_guldum

Kaynak mı? Abi, kaynak değil, kaynakçadır o 😂

gok_guldum

Kaynağın kaynağı ne 😂

ada_guldum

Bu kaynağın da bir kaynağı vardır, o da kaynaktır 😁

necati_guldum

O nasıl kaynak abi, kaynak değil o kaynakça 📚

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans