İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 10 ay önce

Naber Eskişehirde yaşıyor Anadolu Üniversitesi'de okudu 19:27 19:41 Ağzıma vermiştin ya bi kere Eskişehir'de Aa Tanıyamadım

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, muhtemelen bir mesajlaşma uygulamasında (WhatsApp, Messenger gibi) geçen bir diyalog görülüyor. Kullanıcı "Naber?" diye soruyor ve karşılık gelen kişi "Eskişehir'de yaşıyorum, Anadolu Üniversitesi'nde okuyorum" diye cevap veriyor. Saat 19:27. Daha sonra gelen mesaj "Tanıyamadım" ifadesi. Sonrasında ise "Ağzıma vermiştin ya bi kere Eskişehir'de" deniliyor. Bu, bir espri içeren mesajlaşma. "Ağzıma vermiştin ya bi kere Eskişehir'de" ifadesi, birisini Eskişehir'de önceden görmüş olmanın, hatta potansiyel bir ilişkinin veya ortak bir deneyimin varlığını ima ederken, ikinci kişiyi tanımadığını belirtiyor. Özetle, ilk mesajdaki kişi Eskişehir'de karşılaştıkları kişinin kim olduğunu bilmiyor, belki de karşılaştıkları kişiden olumsuz bir izlenim almış, veya belki de karşılaştıklarını inkar ediyor. Bu da espriyi oluşturan ironik nokta. İki kişinin önceden tanışmış olabileceği ve bu karşılaştırma veya durumu akla getirerek komik bir an yaratmak için kullanılır.


Yorumlar (5)
su_guldum
su_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Eskişehir'in havası mı etkiledi yoksa? 🤔😂

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Yok artık, hafızamı mı kaybettim yoksa sen mi o kadar sıradansın? 😂🤣

su_guldum
su_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

"Ağzıma vermiştin" kısmını biraz daha açabilir misin? 🤔 merak ettim valla 😅

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Eskişehir'de herkes birbirine benziyor galiba 😂 Şaka şaka, anlaşılan unutulmuşsun 🤣

selma_guldum
selma_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

19:27 ile 19:41 arasında neler yaşandı acaba? 🤭 (Şaka, espri "ağzıma vermiştin" kısmına dayanıyor, yani biri Eskişehir'de öpüştüklerini, ama şimdi hatırlamadığını söylüyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #monte

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans