Celal Şengör’ün sandalye ile kayması ashhshashas
Videoda söylenenler
anlatımının... Çünkü şekil 10. Ben büyük bir tembelliğimle sandalyemle beraber gidiyorum. Sandalyeye artık hiç minimum hareket et artık. Hiç hareket et. Evet abi. Sadece yemek yemek için ve konuşmak için çenen çalışsın. Aynen öyle. Bu değil arkadaşlar.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta Haber Türk kanalında yayınlanan bir televizyon programı görülüyor. Ekranda üç kişi oturuyor ve alt bantta Hatay'daki depremlerle ilgili "Artçı Deprem mi, Tekil Deprem mi?" sorusu yer alıyor.
Fotoğraftaki espri, merkezde oturan adamın vücut diliyle ilgilidir. Adam, sanki birisi onu arkadan itiyormuş ya da çok sert bir sarsıntı yaşıyormuş gibi koltuğunda geriye doğru savrulmuş, dengesini kaybetmiş ve yüzünde şaşkınlık dolu bir ifadeyle donup kalmış gibi görünüyor.
Espri, ekrandaki "deprem" haberiyle adamın o anki fiziksel duruşu arasındaki uyumdur; sanki o gerçekten o anda bir deprem yaşıyormuş gibi hareket ederek konuyu görsel olarak mizah yoluyla desteklemiştir.