Hakan @bloxerfan Tarihteki ilk spoiler peygamberimiz tarafından ebu leheb'e verilmiştir. Bu durumda spoiler vermek sünnettir diyebilir miyiz? 20:40 06 Mar 21 saatinde Twitter for iPhone
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Görüntü, Twitter'da Hakan adlı kullanıcının paylaştığı bir tweet. Tweet'te, Hz. Muhammed'in ilk kez spoiler verdiğine dair bir iddia var. "Tarihteki ilk spoiler peygamberimiz tarafından ebu leheb'e verilmiştir" diyerek, ebu leheb'e, (İslam peygamberi Hz. Muhammed'in yaşamında önemli bir rakip olan ve ona karşı çıkan biri) bir şekilde olaylar hakkında önceden bilgi verilmiş gibi bir anlatım yapıyor.
Tweet'in sonundaki "Bu durumda spoiler vermek sünnettir diyebilir miyiz?" cümlesi, bir şekilde bu durumu bir "sünnet" (İslam'da kutsal kabul edilen uygulama) gibi sunarak komik bir durum yaratıyor. Bu, bir anlamda spoiler vermek konusunda ciddi olmayan, mizah içeren bir yaklaşımı yansıtıyor. Tweetin asıl amacı, olayları "spoiler" kavramıyla ilişkilendirilerek, bir durumdan mizah çıkarmak.