mert hakanı tek başımıza mı oynucaz diye darlayan çocuklar
Videoda söylenenler
Tek başıma oynayacağım onunla! Tek başıma! Tek başıma oynayacağım! Tek başıma! Tek başına mı oynayacaksın abi? Tek başına! Gel sen de gel! Senle de mi gelmiyor? Ben geliyim mi sen? Güzel bakıyorsun. Abi tek başımıza mı oynayacaksın? Bana bak! Kerem nerede Kerem? Rufur tutu götürme! Abi Kerem nerede Kerem? Tek başıma oynayacağım onunla!
Videodaki yazılar
Nerde kalmıştık
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, bir kişinin başının ve saçlarının çok yakından çekilmiş bir görüntüsü yer alıyor. Kişi bir araç koltuğunda oturuyor gibi görünüyor ve üzerinde "Nerede kalmıştık" yazısı bulunuyor.
**Espri Şudur:**
Bu görsel genellikle bir konuyu unutunca veya dikkati dağılıp bir süre boşluğa daldıktan sonra, konuyu tekrar hatırlayıp kaldığı yerden devam etmek istediğinde kullanılır. Fotoğraftaki kişinin saçlarının dağılmış ve hafif karışık görünümü, zihninin de karışmış veya bir süre "kopmuş" olduğu imajını destekleyerek bu durumu mizahi bir şekilde vurguluyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir araç içerisinde oturan ve gülümseyen bir adam, 'Nerede kalmıştık' diyerek konuşmaktadır. Paylaşım başlığı ve deşifre metni ile videodaki görüntü arasında bir uyumsuzluk bulunmaktadır; video, başlıkta iddia edilen çocukların konuşması yerine farklı bir içeriğe sahiptir.