Lara Su @halaysu Markete adam maskesiz gelmis kasiyer uyariyor beyfendi maskesiz girmek yasak diye. Kusura bakmayin acil ihtiyac olunca kosarak gelmisim unutmusum diye ozur diledi. Acil ihtiyac 70lik raki
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımda, bir kadın (Lara Su) markete maskesiz girmekten dolayı kasiyer tarafından uyarılan bir beyefendi hakkında bir şaka anlatıyor. Kasiyer, beyefendinin acil bir ihtiyacı olduğunu ve bu yüzden maskesiz koşarak markete girdiğini belirtiyor.
Şakanın özünde, "acil ihtiyaç" bahanesinin arkasında gizlenen olası bir rahatsızlık durumu yatıyor. Acil bir ihtiyaç duyduğunu söyleyen kişi, aslında rahatsız edici bir şeyi gizliyormuş gibi algılanıyor. "70lik raki" kısmı da şakaya ek bir anlam katıyor.
Özetle, şaka, acil ihtiyaç bahane ederek maskesiz girme olayını komik bir şekilde ele alıyor.