yaratıcıymış numan @nudubabba 8 sa Süper fikirmiş adı da şey olsun: Ofis. Ebrar @eeeb_rar - 22 sa MATADORBET Yeni girişim fikrim +20 cafe, liselilerin ve ergenlerin olmadığı sakince çalışabiliceğimiz bir ütopya for ubers 11) Vie meheight S ing Del.) Taulesture ( If 14SoundErables ’ f) ( Stare Bytton gratare te tied out. 130 DO 4 F10 2 % & 5 6 7 8 9 O T FTE R T Y U I 0 P Ğ 0 1=1 G H J K L Ş : V B N M Ö Ç H command option O 2 AUISE coffea
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir laptop ekranında kod yazılırken çekilen bir fotoğraf ve bununla ilgili bir Twitter sohbeti görülüyor.
Laptop ekranında görünen kod, muhtemelen bir programlama diliyle yazılmış kod parçalarıdır. Fotoğrafın altındaki Twitter mesajları, gençlerin olmadığı, sakin bir kafe fikrini konu alıyor. "Ebrar" isimli kullanıcı, "Yeni girişim fikrim +20 cafe, liselilerin ve ergenlerin olmadığı sakince çalışabiliceğimiz bir ütopya" diye yazıyor. Bu mesaj, "ofis" yerine "sakin bir kafe" fikrini öneriyor ve bu da kısıtlayıcı veya işlevsiz bir ortamı eleştiriyor.
"numan" isimli kullanıcı ise "Süper fikirmiş adı da şey olsun: Ofis" diye yazıyor. Bu, "Ebrar"ın önerdiği fikre karşı, daha geleneksel bir "ofis" ortamına yönelik bir görüşü yansıtıyor.
Özetle, espri, gençlerin ve liselilerin bulunduğu iş ortamlarının bazen rahatsız edici olabileceği, dolayısıyla sakin bir kafe ortamının iş için daha ideal olabileceği düşüncesine dayanıyor. "Ütopya" ifadesi de, bu ortamın ideal bir çalışma ortamı olduğunu vurguluyor. Laptoptaki kod görüntüsü ise, konu edilen işin belki de teknik ya da programlama temelli bir çalışma olabileceğine dair bir gönderme niteliğinde.