Aşk-ı Memnu vol2 Sizce en iyi transfer çalımı hangisi?
Fotoğrafta, bir futbolcunun, Galatasaray formasıyla, bir sözleşmeyi imzaladığı görülüyor. Arka planda Türkiye bayrağı ve Galatasaray'ın tarihi resimleri bulunuyor. Görünen memnuniyetli ve mutlu bir ifadeyle sözleşmeyi imzalayan futbolcu, sözleşmenin önemini ve sevincini yansıtıyor. Fotoğraf, Galatasaray ile yapılan bir sözleşmenin imzalanmasıyla ilgili bir resmi etkinliği konu alıyor. Fotoğrafta bir şaka yok. Sadece bir sporcunun takım sözleşmesini imzalama anı resmi olarak resmedilmiş.
Resimde, bir futbol sahası tribünlerinde, gülümseyen ve dişlerini gösteren bir futbolcu görünüyor. Futbolcunun üzerinde, sarı ve lacivert çizgili, Puma logosu bulunan bir forma var. Formanın üzerinde Türkiye bayrağı simgesi de bulunuyor. Görünen bir espri yok. Fotoğraf, muhtemelen bir futbolcunun portresini veya bir takımın reklamını içeren, genel bir spor fotoğrafı. Fotoğrafta gülümseme, genel bir iyi ruh halini gösteriyor, ama özel bir şaka ya da mizah içermiyor.
Fotoğrafta, bir uçakta, muhtemelen özel bir jetin içinde, gülümseyen ve elini havaya kaldıran bir genç adam görünüyor. Adamın kıyafetleri ve uçağın lüks iç mekanı, zenginliği ve konforu vurguluyor. Fotoğrafın altındaki "GULSUM.NET" yazısı, muhtemelen bir haber sitesi veya sosyal medya platformu, bu "zenginlik sergileme" veya "gösteriş" temalı fotoğrafın bir sosyal medya paylaşımı veya haber konusu olduğunu düşündürüyor. Fotoğraftaki mizah, zenginliğin, lüksün ve belki de gösterişin aşırılığını ve bunu yaparak elde edilen belki de olumsuz tepkileri vurguluyor. Fotoğrafın altındaki site adresi, bu konuyu ele alan bir haber veya yorum kaynağını ima ediyor. Yani, adamın zengin olduğunu göstermek için özel jet gibi bir şey kullanması ve bu durumun mizah içeriğine sahip bir paylaşım olmasına yol açtığı bir durum ortaya koyuyor.
"En iyi transfer çalımı" diyorsun ama bu transfer çalımları daha çok "Aşk-ı Memnu" dizisinin sonu gibi, ne olduğunu anlamıyorum 🤷♂️
Aşk-ı Memnu'nun ikinci sezonunda araba kiralamaya başlıyoruz demek ki, bu kadar para nereden çıktı? 💰
"US $2 KAYA CAR PREMIUM AVIS W AMD" Bu ne kardeşim? Araba mı satıyorsun, dizi mi çekiyorsun? 🙄
Şu transfer çalımlarından önce Bihter'in aşk mektupları daha akılda kalıcıydı 😂
"C 1905 KAYA PREMIUM" diye reklam veriyorsun ama hangi oyuncunun transfer edileceği belli değil 🙄
Bu transfer çalımları daha çok "Aşk-ı Memnu: The Fast and the Furious" havası veriyor 😂