Emre Kılıçkaya @emrek… 9.12.2020 Dua ederken ayrıntı vermek lazımmış gerçekten. Mesleğimi yurt dışında yapmak istiyordum. Dün İdlibe görevlendirmem çıktı şimdi Suriyeye gidiyorum. 482 1 2.387 121B Uzman Çoban @myagizyilmaz 10 savoybetting @emrek03 adlı kişiye yanıt olarak Çok dikkat etmek lazım. Ben de çalıştığım yerde çok konuşan olmaz inşallah diyordum mezarlığa şef yaptılar. Otuz bin kişi var çıt çıkmıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da Emre Kılıçkaya ve Uzman Çoban kullanıcı adlarıyla iki kişinin yaptığı bir diyalog yer alıyor.
Emre Kılıçkaya, Suriye'ye görevlendirmeyle ilgili bir tweet atmış ve yurt dışında meslek yapmayı istediğini ifade ediyor.
Uzman Çoban ise, Emre Kılıçkaya'nın tweetine yanıt olarak, "Çok dikkat etmek lazım. Ben de çalıştığım yerde çok konuşan olmaz inşallah diyordum mezarlığa şef yaptılar. Otuz bin kişi var çıt çıkmıyor" şeklinde bir yanıt vermiş.
Bu yanıt, mizahi bir üslupla, görevlendirildiği yerdeki toplumsal yapının veya ortamın, beklenmedik şekilde sessiz ve hareketsiz olduğunu ima ediyor. "Otuz bin kişi var çıt çıkmıyor" ifadesi, beklenmedik bir sessizlik durumu üzerinde duruyor. Olaylar hakkında fazla konuşulmaması ya da konuşulanların fark edilmemesi durumuna bir espri yaparak değinmiş. Bu, olası baskı ya da belirsizlik duygusunu vurgular.