İBB'nin konser standında alkol satılmasına tepki yağdı: “Bu görüntüler kabul edilemez. Sadece Efes satmak nedir? Tuborg içenler mağdur edilmiş.”

Kaynak

Resimde, İBB'nin bir konser alanındaki alkol satış otomatik makinelerini görüyoruz. Makinelerin önünde, alkollü içecek satışı ile ilgili tepki gösteren insanlar var. Resmin altındaki metinde, İBB'nin sadece Efes bira satarken, Tuborg içenleri mağdur ettiği iddia ediliyor. Bu, muhtemelen alkol satış politikasındaki olası ayrımcılığı veya tutarsızlığı eleştiren bir espridir. Makinelerin sadece Efes markasını satması, diğer alkollü içecek markalarına olan talebi karşılamaması ve potansiyel olarak Tuborg içenler için haksız bir durum yaratması eleştiriliyor.


Yorumlar

"Sadece Efes satmak nedir?" diyenler, Tuborg'un konser standında olması gereken şey değil, konser biletlerinin fiyatının olması gereken şey olduğunu unutmuş galiba! 🤔😂

İBB'ye sesleniyorum: "Sizin konser standında alkol satılmasına tepkim yok da, neden sadece Efes? Bir de Tuborg koysaydınız keşke."

İBB konser standında sadece Efes satılıyorsa, Tuborg içenler konser sonrası direkt evine gidebilir. 😉