Türkiye'deki gençlerin alkol tüketim alışkanlıkları ile yurt dışındaki gençlerin ev sahibi olma başarıları arasındaki tezatlık mizahı.
Barış Aydınov @palaz31 AtlasBetⓇ : bizim memlekette 23-25 yaşındaki adam mekanda 3 bira içemiyor mq naomi marie @itsnaomimarie · 17 Mar OFFICIALLY HOMEOWNERS AT 23 & 25!!! Bu Tweet dizisini göster APA BBLAASBOLL
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, 23 ve 25 yaşlarında bir çiftin yeni evlerinin önünde sevinçle poz verdikleri bir görüntü yer alıyor. Fotoğrafın altındaki tweet'te, "bizim memlekette 23-25 yaşındaki adam mekanda 3 bira içemiyor mq" yazan bir yorum var. Bu yorum, 23-25 yaş arasındaki erkeklerin, çoğunlukla genç insanların, sosyal ortamlarda, belki de bir içki veya sosyalleşme mekanında, meydana gelen durumun "olağanüstü" bulunması ve belki de yeterince olgun olmadıkları, yada uygun davranış göstermedikleri gibi bir ima içeriyor.
Tweetin asıl amacı, genç bir çiftin yeni ev sahibi olmasını kutlamak ve aynı zamanda esprili bir şekilde toplumsal beklentiler veya yaşa bağlı olarak değişebilen sosyal algılama ile dalga geçmektir. Yani, yeni ev sahipleri için sevindirici bir anı paylaşırken, yaş grubu ve beklentiler arasındaki ilişkiyle ilgili hafif bir ironi de taşımaktadır.