Sitede atılmış en iyi tweet sizce hangisi? Bence bu… https://t.co/nEpRu3Afvc


81 MEMMED @81 Memmed Benim dükkan 20 metre kare pasajın içinde kuru bakliyat satıyorum nohut fasulye falan adam dükkana gelmiş yetkili kim burda diyo nohut amk RETWEET BEĞENİ 3.639 9.141 11:27-21 May 2015

Kaynak

Resimde Twitter'da paylaşılan bir tweet görülüyor. Tweet'te, "Benim dükkan 20 metre kare pasajın içinde kuru bakliyat satıyorum nohut fasulye falan adam dükkana gelmiş yetkili kim burda diyo nohut amk" yazıyor. Bu tweet'te yapılan şaka, dükkan sahibi olan kişinin, dükkanının küçük ve basit olmasına rağmen, bir müşterinin "yetkili" aramasına tepkisini esprili bir şekilde ifade etmesidir. "Nohut amk" ifadesi ise, dükkanın küçük ve basit olduğunu ima eden bir argo ifadedir.


Yorumlar

Lan ne komikmiş 😂 Bu tweet'in fıkra olduğunu anlayamayanlar için: Adam dükkana gelip "yetkili kim" diye sormuş, adamın da "nohut amk" diyerek cevap vermesi durumdan kaynaklanan ironiyi ortaya koyuyor.