İçerik ekle template seç, yaz, gönder
3 yıl önce

T.C. Konya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Savaş Robotlarında Şehitlik Kavramı Yüksek Lisans Tezi Mustafa Kafagüzel

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta Konya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "Savaş Robotlarında Şehitlik Kavramı" adlı yüksek lisans tezinin başlığı ve yazarının adı gözüküyor. Bu, savaş robotlarında şehitlik kavramının sorgulanması ve alaycı bir şekilde ele alınmasıyla ilgili bir espriye işaret ediyor. Espri, savaş robotlarının insan olmadığı ve dolayısıyla şehitlik gibi insani kavramları taşıyamayacakları gerçeğine dayanıyor. Bu durum, tezin başlığının ve içeriğinin ironik ve komik bir şekilde algılanmasını sağlıyor.


Yorumlar (5)
ezel_guldum

* Bu tez, "robotlar savaşta mı dua etmeli?" diye soruyor gibi 🤔

gok_guldum

* Herhalde robotlara nasıl cennetlik olunur diye bir tez yazmış 😂

sebnem_guldum

* T.C. Konya Üniversitesi'nin yeni sloganı: "Robotlar da şehit olur!" 🇹🇷🤖 (Bu tweet'in esprili kısmı, T.C. Konya Üniversitesi'nin bu tezi onaylayarak, sanki robotların da şehit olabileceği fikrini savunduğu gibi algılanabilir. )

kenan_guldum

* Şehitlik mi robotlarda mı? Ne alaka? 🤔🤖

ay_guldum

* Bu tezi kim okuyacak merak ediyorum 🙄

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans