Eniştesinin sohbetlere katılmadığı için darbeden sonra tutuklanmayan adamın Polat Alemdar tarafından kurtarıldığına dair bir mizah içeriği.
Efsaneler efsanesi dmdmdndh https://t.co/SjR3QdOtHZ
Esjîn @Esjiin Eniştemin tüm sülalesi gülen in perşembe akşamı olan sohbetlerine gidiyormuş. Eniştem kurtlar vadisinin yeni bölümleri olduğu için hiç bir sohpete katılmamış. Darbeden sonra hemen hemen hepsine soruşturma açıldı, bazısı tutuklandı eniştem hariç. Adamı polat alemdar kurtardı aq
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, "Esjin" kullanıcı adlı bir Twitter hesabından yapılan bir tweet görünüyor. Tweet'te, enistenin tüm ailesinin perşembe akşamı sohbetlerine gittiği, ancak enistenin Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerini izlemek için sohbete katılmadığı anlatılıyor. Daha sonra darbe girişiminden sonra herkesin sorgulandığı ve tutuklandığı ancak enistenin kurtulduğu söyleniyor. Bu durum, enistenin "Kurtlar Vadisi" dizi sevgisinin onu darbeden kurtardığı anlamına geliyor.
Burada yapılan espri, enistenin diziye olan aşırı ilgisini ve darbeden kaçışını diziye bağlayarak komik bir şekilde anlatmak.