Çocuk sahibi olmadan önce test yaptırın. Lütfen… https://t.co/BEA7n0p83g


Kalk karı çocuk yapak Olur yapalım Çocuğumuz SMA hastası oldu lütfen yardım edin Ömer Zeynep Bebeğe umut ol. 4 milyon dolar toplayalım bir hayat kurtaralım @sonunu bekle 4 milyon dolar toplayamadık, Ömer Zeynep Bebeği kaybettik. Allah rahmet eylesin Rabb'im bizi sınıyor Aslında SMA hastalığını taşıyıp taşımadığınızı öğrenebileceğiniz bir test var. Kan veriyorsunuz ve 4 ay sonra sonucunu öğreniyorsunuz. 1,5-2 bin TL bi ücret ödeyip test yaptırsaydınız yaşaması için 4 milyon dolar gereken bir çocuk hayatını kaybetmezdi @sonunubekle 9 ay sonra… Hoş geldin SMA hastası Faruk Fatma Bebek

Kaynak

Resimde bir erkek ve bir kadın, bebekleri ile birlikte gösteriliyor. Erkeğin üzerinde bir şapka var ve kadının başı örtülü. Erkeğin üstünde "Kalk karı çocuk yapak" yazıyor ve kadının üstünde "Olur yapalım" yazıyor. Resimdeki espri, klasik bir Türk evliliğindeki cinsiyet rollerini ve aile planlamasını ele alıyor. Erkek, kadından çocuğu yapmasını istiyor, kadın da bunu kabul ediyor. Espri, bu durumun günümüzde de geçerli olduğunu ve kadınların genellikle çocuk yapma sorumluluğu taşıdığını göstermek için yapılmış. İkinci bölümde, çiftin bebeği SMA hastası olduğu ve 4 milyon dolara ihtiyaç duyduğu görülüyor. Bu kısım ise, insanların toplumsal sorumlulukları ve yardımlaşma ihtiyacını vurguluyor.

Resimde, SMA hastalığına yakalanan bir bebeğin tedavisi için gerekli parayı toplayamayan bir çiftin üzüntüsü ve bebeğin tedavisi için gerekli parayı bulduktan sonra sevinçleri görülüyor. Bu, SMA hastalığının tedavisinin ne kadar pahalı olduğunu ve bu durumdan dolayı ailelerin yaşadığı zorlukları eleştirel bir şekilde ele alıyor. Aynı zamanda, bu durumun sadece finansal değil, aynı zamanda duygusal olarak da aileleri zorladığını vurguluyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış