Mayaların suçu ne.. @vmilor _________________________________________________ #umutsarıkaya #umutsarıkayakarikatür #mizah #karikatür #komedi #naberdergi #penguen


MAYA 2013 -ayvalık 600 DÜNYA PATLAMADIYSA BEN NAPIIM MINA KOYLIM… TE Vedat Milor @vedatmilor … 2012 yılında dünyanın sonunun gelmemesi, komple teorisyenlerine olan güvenimi sarsmış ve ciddi bir hayal kırıklığına yol açmıştı. ÖÖ 11:24 - 5 Eki 2022-

Kaynak

Resimde iki kişi konuşuyor. Sağdaki kişi "DÜNYA PATLAMADIYSA BEN NAPIM..MİNA KOYİM.." diye düşünürken, soldaki kişi ağzından bir sürü minik şey çıkarıyor. Şaka, sağdaki kişinin "dünya patlamazsa ne yapacağım, mina koyayım" diye düşünmesi ve soldaki kişinin bunu duyarak "mina" olarak yorumlayıp bir sürü küçük şey çıkarması üzerine kurulu. Bu şakanın komik yanı, sağdaki kişinin aklından geçen şeyi soldaki kişinin yanlış anlaması ve bunun sonucunda ortaya çıkan absürt durum.

Fotoğraf, Vedat Milor'un Twitter hesabından bir paylaşım gösteriyor. Paylaşımda "2012 yılında dünyanın sonunun gelmemesi, komple teoriyşyenlerine olan güvenimi sarsmış ve ciddi bir hayal kırıklığına yol açmıştı." yazıyor. Şaka, 2012 yılında dünyanın sonunun geleceğine dair yaygın olan komplo teorilerine ve bu teorilerin gerçekleşmemesine gönderme yapıyor. 2012'nin geçmesinden sonra insanların bu teorilere duyduğu güvenin sarsıldığını ve bir hayal kırıklığına uğradıklarını esprili bir şekilde dile getiriyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış