anlamsız fotoğraflar 8902
Fotoğrafta, bir grup polis memuru bir şahsa doğru yürürken görülüyor. Önde yürüyen polis memuru, elinde bir copla poz veriyor. Şaka, polisin, "polis" olmasına rağmen şakacı bir şekilde poz vererek normal bir insan gibi davranmasıdır. Türkçede, bu durum "polis de insan, onların da eğlenceye ihtiyacı var" gibi bir ifadeyle yorumlanabilir.
Fotoğrafta bir grup adamın sohbet ettiği ve oynadığı bir sahneyi görüyoruz. Arkada iki adam oturmuş ve önlerinde bir futbol topu uçuyor. Bu fotoğraftaki espri, futbol topunun uçarken oyuncuların dikkatini çekmesi ve onları şaşırtmasıdır. Yani adamlar topun havada asılı kalmasına şaşırmış ve bu durum onları gülümsetmiştir.
Fotoğrafta, arka camına "İncilmissin dedi.." yazan bir arabanın arka camı ve arkasında bir bina görünüyor. Şaka, "incilmissin" yazısını "incelmişsin" olarak anlatan bir kelime oyunu üzerine kurulu. İncilmişsin sözcüğünün aslında incelmişsin kelimesiyle hiçbir ilgisi yok ve bu da şakayı komik kılıyor.
Fotoğrafta hasar görmüş bir kamyonet görünüyor. Kamyonetin arkası hasar görmüş ve kamyonet sahibi hasarı onarmak yerine üzerine bir çizim yapmış. Çizim Road Runner'ın düşman olan Wile E. Coyote'ı çiziyor. Şaka, Wile E. Coyote'un kamyonet sahibi tarafından "Road Runner" tarafından sürekli olarak yakalanması ve sonunda onun tarafından vurulması temsil ediliyor. "Road Runner" da bu şaka, Wile E. Coyote'un başarısızlığının bir kanıtı olarak gösteriliyor.
Fotoğrafta, önünde büyük bir davul ile yatan bir adam ve onu izleyen bir grup insan var. Davulu çalan bir adam da diğerlerinin arasında bulunuyor. Bu fotoğrafın espri konusu ise, yatan adamın davulun altında kalması ve davulu çalacak pozisyonda olmaması. Bu durum, "Davul çalmak için çabalamak ama bir türlü başaramama" veya "Bir şey için çok çaba sarf etmek ama sonuç alamama" gibi bir espriye benziyor.
Henüz bişi yazılmamış