anlamsız fotoğraflar 8833


BIO I’m Sorry STTS Amateur Anal Asian BDSM Big Boobs B Black and Ebony Brazill Celebrities Creampie Doctor Female Cho Fake Taxi GANGBANG G Hairy Hardcore HD Vid Japa Indian Italian Nurse Mans Old Young Publ Squirting MA Swingel Voyau Vintage All Catego

Kaynak

Fotoğrafta, tahıl tarlasının içinde iki köpekbalığı yüzgeci görüyoruz. Bu, köpekbalıklarının tarlalarda dolaşabileceği ve gerçekçi olmayan bir durum olduğu için bir mizah unsuru yaratıyor. "Köpekbalıkları tarlada ne arar?" gibi bir espri ile fotoğrafın esprili bir şekilde yorumlanabilir.

Fotoğrafta, iki polis memuru ve ellerinde bir poşet içinde esrarla yakalanmış genç bir adam bulunmaktadır. Genç adam "Üzgünüm" yazan bir tişört giymiştir. Şaka, genç adamın esrarla yakalandığı için pişmanlık gösterdiğini ve "Üzgünüm" yazan tişörtü giyerek bu durumu kabul ettiğini ima etmektedir. **Türkçe Açıklama:** Fotoğrafta, iki polis memuru ve ellerinde bir poşet içinde esrarla yakalanmış genç bir adam görünüyor. Genç adam "Üzgünüm" yazan bir tişört giymiş. Şaka, genç adamın esrarla yakalandığı için pişmanlık gösterdiğini ve "Üzgünüm" yazan tişörtü giyerek bu durumu kabul ettiğini ima ediyor.

Fotoğrafta, bir berber, bir çocuğun saçını keserken, arkasında duran bir adamın, çocuğun arkasına gizlice terlik koyduğu görülüyor. Şaka, adamın çocuğa terlik koymasının komikliği ve beklenmedik bir eylem olmasıyla ilgili.

Fotoğrafta, bir kaplumbağa oyuncağının üstüne gerçek bir kaplumbağa çıkmış. Bu görüntüdeki espri, gerçek kaplumbağanın, sanki "Ben de bu oyuncakta oynamak istiyorum!" der gibi kaplumbağa oyuncağının üstüne oturması. Çünkü kaplumbağa oyuncağının üstüne, gerçek bir kaplumbağa oturması, "aynı şeyin ikisi" gibi bir durumu temsil ediyor ve bu da komik bir durum yaratıyor.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış