ecmel @ecmelsoylu bu ülkede şu an almadığım her şeyi daha sonra daha pahalıya almak zorunda kalacağım gerçeği beni aşşşşşşşşşşırı sinirlendiriyor. üzülme aşamasını bi süre önce geçtim, dümdüz ÖFKE GAMEOFBET 12:39 12 Eki 21 saatinde ● ●
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderide, bir kadın "Bu ülkede şu an almadığım her şeyi daha sonra daha pahalıya almak zorunda kalacağım gerçeği beni asırı sinirlendiriyor. Üzülme aşamasını bi süre önce geçtim, dümdüz ÖFKE" yazmış.
Bu gönderi, Türkiye'de yaşayan kişilerin sürekli olarak artan enflasyon ve pahalılıktan duydukları öfkeyi mizahla ele alıyor. Yazar, almadığı her şeyi daha sonra daha pahalıya almak zorunda kalma düşüncesinin kendisini öfkelendirdiğini söylüyor ve üzüntü aşamasını çoktan geçtiğini belirtiyor.
Bu durum, birçok Türk vatandaşının yaşadığı bir gerçeklik ve yazarın esprili bir dille bu konuya değinmesi, gönderinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamış.