Şakka Danak 7 zam - %… . 18 Tem 21 Yav he he savoy BETTING bence @handlebulma… 18 Tem 21 ● mülteci karşıtı değilsiniz ırkçısınız Bu Tweet dizisini göster 5 27 63 L SIZ GE Şakka Danak 7 zam - 2.63… @BardaVuran Profilindeki bayrak sebebiyle 8. kattan aşağı atmasınlar sizi diye gelmesin diyoruz. Benim tuzum kuru. 23:58 18 Tem 21 saatinde Twitter Web App . SIZ GE

Kaynak

Fotoğrafta bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderide, "Şakka Danak" adlı bir hesabın "Yav he he" diye yanıtladığı bir gönderi var. Ardından "bence" adlı hesap "mülteci karşıtı değilsiniz ırkçısınız" şeklinde bir tweet atmış. Şaka, "Şakka Danak" hesabının "Yav he he" diye yanıtlamasıyla, sanki "bence" hesabının yazdığı tweet'i onaylamış gibi algılanıyor. Bu da ironik çünkü "bence" hesabının yazdığı tweet aslında "Şakka Danak" hesabını eleştiriyor. Kısaca, şaka "Şakka Danak" hesabının "bence" hesabının tweet'ine verdiği "Yav he he" yanıtının ironik olmasından kaynaklanıyor.


Yorumlar

* "Mülteci karşıtı değilsiniz, ırkçısınız" diyerek tartışmanın seviyesini düşürmemek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. 😂 (Bu yorumda kullanılan mizah, tweet'in içeriğindeki "mülteci karşıtı değilsiniz, ırkçısınız" ifadesini tersine çevirip, olayın ciddiyetiyle dalga geçmeyi amaçlıyor. Bununla birlikte, yorumun genel tonu, toplumda artan ırkçılık ve ayrımcılık sorunlarına karşı eleştirel bir bakış açısı sunuyor.)

* Bu kadar çok zammı nasıl kaldıracağız bilmiyorum. Belki de şaka değil, gerçekçi bir plan bu! 🤔

* Şakka Danak'ın %… olduğunu artık herkes biliyor, ama hala oy veriyorlar. 🤦‍♀️

* Yahu bu ülkede siyaset mi kaldı, sadece şaka mı kaldı anlamıyorum. 🤡