Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'dan alınmış dört farklı gönderi var. Üç gönderi "Sorry but Tori" adında bir kişinin yaptığı şakalar ile ilgili ve bir gönderi de bir kullanıcının "Süleyman Çakır" adlı bir kullanıcıya gönderdiği bir mesajla ilgili.
Birinci gönderide Tori, 6,60 Euro'ya aldığı milka çikolatalarını göstererek ucuz alışveriş yaptığını söylüyor. İkinci gönderide Tori, milka çikolataların 5 Euro'ya satıldığını duyunca hayal kırıklığına uğradığını ve "kahretsin" dediğini söylüyor. Üçüncü gönderide Tori, normalde milka çikolataların daha pahalı olduğunu ancak şimdi fiyatının düştüğünü söylüyor.
Dördüncü gönderide ise Süleyman Çakır adlı kullanıcı, kendilerinin Almanca konuşmaması gerektiğini söylüyor. Bu gönderi, Tori'nin yaptığı şakalar nedeniyle Türkçesi biraz bozulmuş olmasına gönderme yapıyor.
Görünen o ki Tori, milka çikolataların fiyatını abartarak komik bir durum yaratmak ve şaka yapmak istiyor. Ancak Süleyman Çakır, bu şakaların Türkçesini etkilediğini düşünerek, şaka yapmaması gerektiğini söylüyor.