melikeke @efsolubirnick kücükken karsidan karsiya gecerken neden elimizi tutuyolardı acaba.o zaman gayet hayati seviyodum ve asla bir arabanin önüne atlamazdim asil simdi tutun elimi 21:16 · 12 Eyl 18 saatinde ·
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resim, Twitter'da "melikeke" kullanıcı adlı bir kullanıcının yaptığı bir paylaşımı gösteriyor. Paylaşım, "küçükken karşıdan karşıya geçerken neden elimizi tutuyolardı acaba. o zaman gayet hayati seviyordum ve asla bir arabanın önüne atlamazdım asil şimdi tutun elimi" yazıyor.
Şaka, çocukken ebeveynlerin çocuklarının elini tutmasının, çocukların tehlikeli durumlara karşı korunması için önemli bir önlem olduğunu vurguluyor. Ancak, yetişkin olan kişi artık bu önlemlere ihtiyaç duymadığını, ancak yine de çocukluktaki alışkanlıklarından dolayı hala ebeveynlerinin elini tutmak istediğini ifade ediyor. Bu durum, yetişkinlerin hala çocukluk alışkanlıklarından etkilenebileceğini ironik bir şekilde ortaya koyuyor.