Kandil Geleneği.. #RegaipKandili #HayırlıKandiller ________________________________________ #umutsarıkaya #umutsarıkayakarikatür #mizah #karikatür #komedi #naberdergi #penguen
Resimde bir kadın ve bir iskelet görünüyor. Kadın, iskeletin elinde tuttuğu simidi işaret ediyor ve "Al abi, ladesinden de al..." diyor. İskelet ise simidi yiyerek "Hay Allah, diğer komşulara da kalsaydı, neyse alıyorum." diyor. Şaka, iskeletin aşırı aç olduğunu ve kadının teklifine karşılık olarak acıkıp simidi yemesinden kaynaklanıyor.
Resimde bir iskelet, kırmızı saçlı bir adamdan "çaysiz kandil simidi" istiyor. Adamın elinde, bir kutu içerisinde "kandil simidi" var ancak iskeletin "çaysiz" olması ve ağzından "pepfhh" seslerinin çıkması, adamın iskelete simidi vermeyi reddedecek kadar komik bir durum yaratıyor. İşin özü, iskeletin çaysiz simit yemesinin imkansız olması ve bunun komik bir durum yaratması.
Henüz bişi yazılmamış