Leo Messi ve eşi Antonella, Paris'teki mutsuzlukları nedeniyle eski hocaları Domenec Torrent ile birlikte İstanbul'a taşınmak istiyor.
kaynak neresi
UltrAs Tayfa ve Haberler … 23 h· O #SICAKGELİSME : PSG'de teknik direktör Pochettino ile yıldızı barışmayan ve mutsuz olan Leo Messi, eski hocası Domenec Torrent'le İstanbul'da tekrar biraraya gelmek istiyor.O O Messi'nin eşi Antonella da İstanbul'da yaşamak istiyor, Paris'te çok mutsuz.. #Galatasaray #LeoMessi #DomenecTorrent #PSG
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir Twitter paylaşımı var. Paylaşım, Lionel Messi'nin PSG'den ayrılarak eski hocası Domenec Torrent'le birlikte Galatasaray'a katılabileceğini iddia ediyor. Messi'nin eşi Antonella'nın da İstanbul'da yaşamak istediği ve Paris'te mutsuz olduğu da belirtiliyor.
Bu paylaşımda, Messi'nin Galatasaray'a transfer olacağı gibi gerçekçi olmayan bir iddia ile esprili bir şekilde oynanıyor. Messi'nin dünyanın en ünlü futbolcularından biri olması ve Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olması nedeniyle bu iddia abartılı ve komik bulunuyor.