zaten Adıyamanlı bir kızım @bolgei… · 15 sa siktiiir bir kg bal için benim de iki hafta çalışmam lazım hem de tek başıma Hayvanlarla ilgili Bilgiler @hayvanbilgileri S.S. Anzer Balı Kooperatifi, 1 kg bal için 6000 arının 2 hafta boyunca çalışması gerekir. Anzer Balı 1 kg 1.000,00 Ł Stok Durumu Stokta Var Anzer Balı Anzer Balı, Dünyaca meşhur Rizenin ikizdere ilçesi Anzer balliköy yaylasında üretilir. Ürünümüz HACETTEPE UNİVERSİTESİNDE Tahlilleri yapılmış garantili ürünlerdir
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Adıyamanlı bir kızın "sikttiir bir kg bal için benim de iki hafta çalışmam lazım hem de tek başıma" şeklinde bir tweet'i ve altına bir bal fiyatının yazılı olduğu bir ilan görülüyor.
Bu tweet'in altına koyulan bal fiyatının, balın değerini ve arının emeğini anlatan bir espri. Kız, 1 kg bal için çok uzun bir süre çalışmak zorunda kaldığını belirterek, balın ne kadar zor ve zahmetli bir ürün olduğunu vurgulamaktadır. Aynı zamanda, tweet altına koyulan yüksek fiyat, balın değerini ve insanların bunu elde etmek için ne kadar ödemeye razı olduğunu göstermektedir. Bu durum, balın sadece bir ürün değil, aynı zamanda emeğin ve doğanın bir ürünü olduğunu ve değerinin fiyatından daha fazla olduğunu göstermektedir.