Charlie Beswick @ouralteredlife komedi Dün bir öğrenci benim bir portremi çizdi. Fazla söze gerek yok, yarın kuafördeyim HAHA HA AHA omedi ekomedi HAHA
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Charlie Beswick adlı bir kullanıcının Twitter hesabından bir çocuğun çizdiği portresini paylaştığı görülüyor. Çocuğun çizim becerileri çok da iyi değil ve öğretmeninin yüzü biraz garip görünüyor. Tweetin metninde, "Dün bir öğrenci benim bir portremi çizdi. Fazla söze gerek yok, yarın kuaföre gidiyorum" yazıyor.
Bu paylaşımın espri konusu, çocuğun öğretmenini çizmedeki başarısızlığı. Öğretmenin tweetinde, "fazla söze gerek yok" diyerek çocuğun çizdiği portreye dikkat çekiyor ve kendisini bu portreye göre düzeltmek için kuaföre gitmesi gerektiğini ima ediyor. Yani, öğretmen kendini alaycı bir şekilde çocuğun çizdiği portreyle eleştiriyor.