Cihat Akbel @cihatakbel ağrıdan istanbula çalişmaya gelen dökümcü hasip'in türkçe öğrenmek için kürtçe konuşmama kararı vermesi, sonrasinda da türkçe öğrenemeyip kürtçeyi de unutması ve sıfır dille yaşamına devam etmesi giray @fuactotum 14- şu hayatta en güldüğün olay? Show this thread
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'dan bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda Cihat Akbel adlı bir kullanıcının, "ağrıdan İstanbul'a çalışmaya gelen dökümcü Hasip'in Türkçe öğrenmek için Kürtçe konuşmama kararı vermesi, sonrasında da Türkçe öğrenemeyip Kürtçeyi de unutması ve sıfır dille yaşamasına devam etmesi" diye yazdığı bir tweet görülüyor.
Bu tweet, Kürtçe konuşan bir kişinin İstanbul'a çalışmaya gelerek Türkçe öğrenme çabalarını, ancak ikisini de tam olarak öğrenemeyerek iki dilden de uzaklaşma durumunu komik bir şekilde ele alıyor.