@mizahdesen @sefikdiyin ankarasız namık @erotikkofteci depyemin meykez üssü neyesi Kandilli Rasathanesi O @Kandilli_info · 25 dk KANVILLI #DEPREM Revize YAYAKBASI-(DUZCE) maps.google.com/maps? q=40.8363.. 17.11.2021, 15:40:15 TSİ Büyüklük: 5.2,. 16:06 · 17 Kas 21 saatinde · Twitter for iPhone 36 Retweet 1 Alıntı Tweet 321 Beğeni
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir Twitter paylaşımı görünüyor. Paylaşım, Kandilli Rasathanesi'nin resmi hesabından yapılmış. Kandilli Rasathanesi, depremleri takip eden ve bu konuda bilgilendirme yapan bir kurum. Paylaşımda, Düzce'de meydana gelen bir depremin büyüklüğünden bahsediliyor.
Ancak paylaşımın altında, "depjemin meykez üssü neyesi" diye yazılmış. Burada "meykez üssü", "merkez üssü" kelimesinin yanlış yazılmış hali. Bu da gönderinin esprili bir şekilde yazıldığını gösteriyor.
Kısacası, paylaşım deprem hakkında bilgi verme amacıyla yapılmış ancak aynı zamanda depremin merkez üssünün nerede olduğu hakkında komik bir yorum yapılmış.