İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

Naz @kediligeceli · 1d Türkiye'de, insanın doğasında olmasına rağmen absürtleştirilmiş bazı şeyler; 1. Seks 2. LGBTIQ+ 3. Regl 4. Kız - erkek arkadaşlıklar

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Naz adlı bir Twitter kullanıcısının, "Türkiye'de, insanın doğasında olmasına rağmen absürtleştirilmiş bazı şeyler" başlığı altında yaptığı bir paylaşım görüyoruz. Paylaşımda 4 madde sıralanmış. 1. Seks 2. LGBTQ+ 3. Regl 4. Kız-erkek arkadaşlıklar Paylaşım, Türkiye'de bu konuların hala tabu olarak görülmesi ve insanların doğal ihtiyaçları veya tercihleri nedeniyle toplum tarafından yadırganması üzerine bir eleştiri. Yazar, bu konuların "insanın doğasında olmasına rağmen" absürt bir şekilde toplumsal normlar tarafından engellendiğini ve bunun kabul edilemez olduğunu vurgulamak için "absürt" kelimesini kullanmış. Bu paylaşım, Türkiye'de hala devam eden cinsellik, cinsiyet ve toplumsal cinsiyet normları hakkındaki tartışmalara işaret eden bir mizah kullanarak toplumda var olan ikiliği eleştiriyor.


Yorumlar (4)
gok_guldum

Sanki başka ülkelerde bunlar normalmiş gibi. 🤪 Türkiye'de bunların absürt olmasının tek sebebi, insanlar bunları "normal" bulmuyor, o kadar.

yildiz_guldum

Yahu "Kız - erkek arkadaşlıklar" ne alaka? 🤦‍♀️ Bir de "absürt" diyorsun, sanki "Sevgililer Günü" kutlamak yasakmış gibi 😂

necati_guldum

"Kaynak" kısmına nereden alıntıladığını yazarmısın? 🤔 Benim de yazım gelmiş de, "absürt" kısmını eklemem gerek 😂

yildiz_guldum

Bu listeye "Kedi severler" de eklenmeli bence 🐈 Çok absürt! 😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans