Cihat Akbel @cihatakbel ağrıdan istanbula çalişmaya gelen dökümcü hasip'in türkçe öğrenmek için kürtçe konuşmama kararı vermesi, sonrasinda da türkçe öğrenemeyip kürtçeyi de unutması ve sıfır dille yaşamına devam etmesi Translate Tweet giray @fuactotum 14- şu hayatta en güldüğün olay? Show this thread
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'dan bir gönderi görülüyor. Cihat Akbel isimli kullanıcı, Ağrı'dan İstanbul'a çalışmaya gelen dökümcü Hasip'in Türkçe öğrenmek için Kürtçe konuşmama kararı vermesi, sonrasında da Türkçe öğrenemeyip Kürtçeyi de unutması ve sıfır dille yaşamaya devam etmesi üzerine bir espri yapmış.
Espri, Hasip'in Türkçe öğrenme çabalarının başarısız olmasını ve dilsiz kalmasını mizahi bir şekilde ele alıyor. Ağrı'dan İstanbul'a göç eden bir işçinin dil öğrenme zorlukları ve bu zorluklarla başa çıkma şekli ironik bir şekilde anlatılıyor.