samet Takip et @ggrenimo iki yıl önce film yapıcaz ayağına bankadan kredi çekmiştik taksidi bugün bitti. film yok. bunu film yapsam oskar alır aq kredi mi çeksem. 17:55 - 4 Mart 2014
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, "samet" adlı bir Twitter kullanıcısının yaptığı bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, "iki yıl önce film yapacağız ayağına bankadan kredi çekmiştik taksidi bugün bitti. film yok. bunu film yapsam osakar alır aq kredi mi çeksem." yazıyor.
Şaka, kullanıcının film yapmak için çektiği krediyi film yapmadan ödemek zorunda kalması üzerine, çektiği kredinin bir işe yaramadığı ve bu kredinin, bir Oscar ödülü kazandıracak bir film yapmak için kullanılmış olsaydı iyi olacağı üzerine kurulu. Krediyle film yapmak yerine, gerçekçi olmayan bir beklentiyle "Oscar alır" gibi bir cümle kullanarak, kredinin boşa gitmesini esprili bir şekilde eleştiriyor.