Acaba dogum günü süpizim ne? Çok merak etiyorum Mesaj gönder … İnamıyorum istediğim araba e Geçen gün kavga ettimizde ona 18 yasimda senle evlenceme aptal kızlar gibi okul okurdum demiştim çok kizdiysa demekki üzülmüş bana kiyamamis hemen almış V Canım kocişkom Mesaj gönder
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, içinde çiçekler ve bir hediye kutusu olan bir buketin önünde, doğum günü balonu tutan bir el ve elin üzerine koyulan bir araba koltuğu var. Resimdeki şaka ise, "Acaba doğum günüm süpizi mi?" sorusuyla, kişinin doğum gününü merak edip, doğum günü için bir hediye aldığı ancak hediye süpürge mi diye şüphe ettiği şeklinde yorumlanabilir.
Fotoğrafta, siyah abaya giymiş bir kadın arabaya doğru yürürken gösteriliyor. Elinden balonlar düşüyor ve bunlar arasında gümüş renkli balonlar da var. Kadının arabayı hediye ettiği ve sevgilisinin çok mutlu olduğu anlaşılıyor. Balonlara yazılan "İnanmıyorum istediğim arabayı geçen gün kavga ettimizde ona 18 yaşında senle eğlenceme aptal kızlar gibi okul okurdum demiştim çok kızdıysa demekki üzülmüş bana kıyamamış hemen almış Canım koçişkom" yazısı da bu durumu destekliyor.
**Fıkra:** Kadın sevgilisine istediği arabayı hediye etmiş, ancak bu olaydan önce araba istediği için sevgilisinden kavga etmiş. Kadın sevgilisine bunu hatırlatarak, arabayı sevdiği için onunla kavga ettiğini ima ediyor.