Namazın pozisyonları mı :D
Matmazel @1matmazelizm Çişim geldi dur şu caminin Wc'sine gireyim dedim. Kadıköy'de bu boğadan aşağı inerken sol tarafta kalan caminin. Ay girdim neyse çıkıyorum bir tane genç yağız delikanlı abdest alıyor. Dalmışım adamı nasıl kesiyorum dkfkkfkdkfksns farketti bakınca Allah kabul etsin dedim sjdjkfkfk 17:36 · 25 Ağu 21 saatinde · 1 Alıntı Tweet 5 Beğeni @1matmazelizm · 2 sa Turuncu tişörtlü, beyaz pantolonlu, bordo boxerlı ikindi namazını Kadıköy'de kılan genç. Beni bul namazın pozisyonlarını Matmazel sormam lazım..
Kaynak
Fotoğrafta, bir kadının Twitter'dan yaptığı esprili bir paylaşım görülüyor. Kadın camiye girdiğini ve abdest almak için WC'ye gittiğini anlatıyor. WC'den çıkarken ise genç bir erkeğin abdest aldığını görüyor ve bu esprili durumu "Dalmışım adamı nasıl kesiyorum dkfkkfkdkfksns farketti bakınca Allah kabul etsin dedim sjdijkffk" şeklinde paylaşıyor.
Espri, "kesiyorum" sözcüğünü abdest alma sırasında su dökülen yere yakınlaşmak şeklinde yorumlayarak komik bir durum yaratıyor.
Vay be abdest alırken bile mi farkındasın? 😄 (Şaka şaka, espriyi anlamadıysanız, abdest alırken dışarıdan biriyle konuşmak caiz değil, bu yüzden adamın dalgın olması normal.)
Ahahaha matmazel çok güldürdün 😂