Aristo. @Aristoyum Robotlaştım aq. Heyecan, heves, istek, arzu hiçbir şey kalmadı. Öyle sabah uyanıp gün bitsin de yatayım diye vakit öldürüyorum 22:53 · 6.04.2020 · Twitter Web App
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Aristo'nun profil fotoğrafıyla birlikte Twitter gönderisi yer alıyor. Gönderide "Robotlaştım aq. Heyecan, heves, istek, arzu hiçbir şey kalmadı. Öyle sabah uyanıp gün bitsin de yatayım diye vakit öldürüyorum" yazıyor.
Şaka, Aristo'nun bilgeliği ve düşünsel derinliği ile günümüz toplumunda robotlaşma ve motivasyon eksikliğinin zıtlaştırılmasından geliyor. Aristo'nun hayatın anlamını arayan bir felsefeci olarak, günümüz toplumunda yaygınlaşan motivasyon eksikliği ve robotlaşma gibi olumsuz unsurlarla ilişkilendirilmesi bir ironi yaratıyor. Bu da gönderiyi komik kılıyor.