Maria Victoria Henao (Pablo Escobar'ın Eşi) + Simonetta Stafanelli (Godfather/Michael Corleone'nin ilk eşi Apollonia) + Sarı Saç Boyası = Farah Zeynep Abdullah
@fafazey
#mariavictoria #escobar #pabloescobarelpatrondelmal #godfather #godfather2 #corleone #michaelcorleone #apollonia #sicily #sicilya #masumlarapartmani #masumlarapartmanı #farahzeynepabdullah
Resimde Escobar'ın kızı, annesi ve saç boyası kutusu var. Şaka, Escobar'ın kızının annesinin saçlarını boya kullanarak nasıl "düzelttiği"nin bir göndermesi. Escobar'ın kızı ve annesi farklı renklerde saçlı. Resimde, Escobar'ın kızı saç boyamaya devam etti ve saç rengi saç boyası kutusu ile aynı oldu. Bu, Escobar'ın kızı annesinin saçlarını boyayarak onun gibi olduğunu gösteriyor. Resimdeki espri, Escobar'ın kızının annesini boya kullanarak "düzelttiği"ni ima ederek, Escobar'ın karanlık geçmişine bir gönderme.
Fotoğrafta 3 kadın ve bir erkek var. Üstteki iki resimde sol tarafta bir kadın ve sağ tarafta bir erkek var, altında ise iki kadın daha bulunuyor. Ortadaki eşittir işareti, birinci resmin altındaki kadınla ikinci resimdeki kadınların birleştirilerek üçüncü resimdeki kadını oluşturduğunu gösteriyor. Resimlerdeki kadınlar ve erkekler aynı aileden geliyor. Altta bulunan saç boyası kutusu ise üçüncü resimdeki kadının saç rengini değiştirdiğini ima ediyor. Şaka ise bu aileye Pablo Escobar'un ailesi gibi bakılmasını ve Escobar'un karısının da saç rengini değiştirdiğini ima etmesini içeriyor.