Sputnik Türkiye O @sputnik_TR ·6 dk E Rusya devletine bağlı medya Arka Sokaklar'da üst üste 2 ayrılık sptnkne.ws/GYKT … SPUTNIK TR 4 ugurk @me1633 … @sputnik_TR adlı kişiye yanıt olarak Kılıçdaroğlunun CHP'nin başına geçmesi gibi bir şey. Bi türlü sonu gelmiyo
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde "Sputnik Türkiye" adlı bir Twitter hesabının yayınladığı bir tweet görülüyor. Tweet'te "Arka Sokaklar" dizisinde oyuncuların üst üste 2 ayrlık oldukları belirtiliyor. Tweet'in altına bir kullanıcı tarafından yapılan yorumda, "Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına geçmesi gibi bir şey. Bi türlü sonu gelmiyor" şeklinde bir espri yapılmış.
Espri, "Arka Sokaklar" dizisinin uzun süredir devam etmesi ve her yeni sezonda aynı oyuncuların yer almasıyla, Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığına uzun süredir devam etmesi arasında bir paralellik kurarak yapılmış. Bu paralellik, her iki durumun da sürekli ve "sonu gelmeyen" bir nitelikte olduğunu ima ediyor.