taş yok mu taş @7621MISTOizm Emin olun Tayyip Erdoğan'ın 13 yılda ateist yaptığı insan sayısı Richard Dawkins 40 yılda ateist yaptığı insan sayısından fazla
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da paylaşılan bir espri yer alıyor. Espride, bir adamın elinde taş tutarak "taş yok mu taş" yazdığı bir tweet gösteriliyor. Tweetin altında ise, "Emin olun Tayyip Erdoğan'ın 13 yılda ateist yaptığı insan sayısı Richard Dawkins 40 yılda ateist yaptığı insan sayısından fazla" yazıyor. Espri, Erdoğan'ın ateist insanları dönüştürdüğü yönündeki algıyı, taş tutarak "taş yok mu taş" diyen adamla ilişkilendirip ironik bir şekilde ele alıyor.
Espri, Erdoğan'ın dini görüşlerini ve bu görüşlerin ateistler üzerindeki etkilerini sorgulamak için kullanılırken, aynı zamanda bu görüşlere duyulan inancı ve ateistlere yönelik algıları da eleştiriyor.