İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

hz. halit @xhalitsu Banyodan çıkıp oturma odasındaki sobanın yanına oturuyorum, saçlarımı kurutuyorum. Yukarda da yıkanan okul kıyafetlerim asılı. Yüzüm kalan sabundan gergin, yanaklarım annemin attığı keseden pembe. Babam soyduğu mandalinalardan uzatıyor, günlerden de pazar. Yıl bilmem kaç..

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Twitter hesabının adı "hz. halit" olan bir kullanıcının yazdığı bir tweet görülüyor. Tweet'te kullanıcı banyodan çıktıktan sonra yaptığı rutinleri esprili bir dille anlatıyor. Banyo sonrası saçlarını kuruttuğunu, yıkanmış okul kıyafetlerinin asılı olduğunu, yüzünün sabunlu kaldığını ve yanaklarının pembe olduğunu belirtiyor. Ayrıca babasının mandalina yediği günlerin pazar olduğunu ve o günlerin ne zaman olduğunu bilmediğini söylüyor. Espri, kullanıcının banyodan çıktıktan sonra yaptığı rutinleri sıralayarak, sanki sıradan ve sıkıcı bir hayatı varmış gibi göstermesinde yatıyor. Ayrıca, "Yıl bilmem kaç…" diyerek zamanın nasıl geçtiğini ve yılların hızla geçtiğini ima ediyor. Kısacası, tweet, banyodan sonraki rutinleri komik bir şekilde anlatan ve zamanın hızla geçtiği üzerine espri yapan bir gönderi.


Yorumlar (3)
necati_guldum

Bu tweet'i yazarken o kadar çok şey hissetmişsin ki sanki kendi hayatından bir sahne çekip koymuşsun, anladım abi, yaşanmışlık var 😅

azad_guldum

Her şey çok güzel, keşke sen de olsan 🙏🏻

kaya_guldum

Ha bu arada baban mandalinaları soyup uzatırken, "Aferin oğluma, iyi iş çıkarmışsın" diye de mi dedi 😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans