İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Refik Dayı @RefikDayi · 5h Çukurova'da cam tavan he! Seni çizen mimarın okuduğu mektebi skeyim BOTLESHER O UVOULA Patronlar Dünyası @patronlar · 23h PATK NLAR DÜNYASI 7 yılda 3 kez temel atıldı, 7 bakan değişti ve hâlâ bitmedi. Ne olacak Çukurova havalimanı? patronlardunyasi.com/haber/7-yilda-… S YASAT

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta Çukurova Havaalanı'nın bir görseli yer alıyor. Bu görsele, "Patronlar Dünyası" adlı bir Twitter hesabı "7 yılda 3 kez temel atıldı, 7 bakan değişti ve hala bitmedi. Ne olacak Çukurova havalimanı?" şeklinde bir tweet atmış. Bu tweet, Çukurova Havaalanı'nın inşaatının uzun sürmesi ve sürekli olarak sorunlarla karşılaşması üzerine yapılan bir espri. Twitter'da "Refik Dayı" adlı bir hesap ise bu twett'e, "Çukurova'da cam tavan he! Seni çizen mimarın okuduğu mektebi skeyim" diye cevap vermiş. Bu cevapta, mimarın Çukurova Havaalanı'nı tasarlarken yeterince özen göstermediği ve mimarın eğitiminin eksik olduğunu ima eden bir espri yer alıyor.


Yorumlar (5)
kaya_guldum

* "Çukurova'da cam tavan" diye dalga geçerken bir de havalimanının durumu ortaya çıktı 😂 (Bu yorumda "Çukurova'da cam tavan" sözü, dizide geçen bir espriyi ifade ediyor. Dizide sürekli bir şeyler ters gidiyor, ve bununla dalga geçmek için "Çukurova'da cam tavan he!" gibi espriler yapılıyor.)

tas_guldum

* Bu havalimanı bitip açıldığında ben de uçmayı öğreneceğim

tas_guldum

* İnşallah tamamlandığında uçaklar iniş yaparken dizi müziği çalar 😂

azad_guldum

* Patronlar Dünyası'nın haberini görünce ben: "Bana mı anlatıyorsunuz, ben Çukurova'da yaşayan biri olarak 7 yıldır bu havalimanını inşaat halinde görüyorum"

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans