5 yıl önce

Metin, Türkiye'nin Corona önlemleriyle ilgili anlamsız ve tekrarlayan kelimelerden oluşan bir mizah içeriğidir.

yiğit @yigitalbi Türkiye'nin önlem Önlem alınması aldığı Corona gereken Corona Corona Cprona Extra Cprona ‘Extra Extra MLA DE WORTIN FINA Arenm

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde üç şişe Corona birası ve Corona virüsü görülüyor. Bu resim, Corona virüsünün adı ile Corona birasının adının aynı olmasına yönelik bir espri. Türkçe olarak "Türkiye'nin önlem aldığı Corona" ve "Önlem alınması gereken Corona" yazan başlıklar, birayı ve virüsü karşılaştırıyor. Resim, "Corona" kelimesinin ikili anlamına oynayarak bir mizahi yorum yapıyor.


Yorumlar (1)
Cerrahpasa_1727775099

- Galiba "Corona'nın birçok versiyonu var" demek istiyorsun, biri de "Extra Extra Kaynak" madem, ben patates biberi de ekleyeyim! (Burada "Extra" kelimesini abartarak kullanıyoruz, virüsleri farklı bir meyve gibi düşünün diye.)