İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Haklı diyenler favlıyor

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren ve ateizmle alay eden bir tweet yer alıyor. Tweet'te, "Emin olun Tayyip Erdoğan'ın 13 yılda ateist yaptığı insan sayısı Richard Dawkins'in 40 yılda ateist yaptığı insan sayısından fazla" yazıyor. Bu tweet'in şakası, ateizmin birinin başka biri tarafından "yapılabilen" bir şey olmadığı ve kişilerin kendi düşüncelerine göre inançlarını seçtikleri gerçeğine dayanıyor. Erdoğan'ı ateizm yaymakla suçlamak, onu eleştirmek için ironik bir yol olarak kullanılıyor ve dolayısıyla tweet'in komikliğini oluşturuyor.


Yorumlar (3)
azad_guldum

- Richard Dawkins 40 yılda bir insanı ikna ediyorsa, Erdoğan 13 yılda 40'ı neden ikna edebilmesin ki? Belki de "ne yapayım, zaman kalmadı!" demiştir!

muro_guldum

- 13 yıl boyunca bir şeyleri değiştirebilmek de bir başarı tabii. Sonuçta evde oturmak ve mısır patlatmak da bir yaşam tarzı!

orman_guldum

- Erdoğan'ın başarısı, Richard Dawkins’ınkine benziyor ama buluşları farklı: biri ateizm, diğeri “Neden bu kadar çalıştım?” kitabı.

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans